این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری: شهید طهرانی مقدم به شکوه تمدن اسلامی می اندیشید


ارسال شده در تاریخ :
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری: شهید طهرانی مقدم به شکوه تمدن اسلامی می اندیشید

جمعی از اعضای شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی دانشمند برجسته، شهید حسن طهرانی مقدم با حجت الاسلام والمسلمین شیخ محسن قمی معاون محترم امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری «مدظله العالی» دیدار و گفتگو کردند.


به گزارش کمیته اطلاع رسانی نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته، شهید حسن طهرانی مقدم، در ابتدای این دیدار که در دفتر معاون محترم امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد، علی طهرانی مقدم مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری شهدای غدیر و مسئول کمیته اطلاع رسانی کنگره ضمن ارائه گزارش مختصری از تاسیس و عملکرد ۱۱ ساله این موسسه در سال ۱۳۹۱ که به منظور حفظ و تنظیم و نشر آثار و ارزش‌های شهید طهرانی مقدم و یاران با وفایش (شهدای غدیر ) تشکیل شده به ایده برگزاری نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم توسط این موسسه و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (محل تحصیل شهید) پرداخت و بر بعد علمی و بین المللی کنگره و اخذ شناسه اختصاصی معتبر در سطح جهان اسلام ISC تاکید کرد و به عنوان مسئول کمیته بین الملل کنگره گزارشی از نشست خبری این کنگره که در روز سه شنبه ۲۷ تیرماه برگزار شد، ارائه داد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید احسان صدرفاطمی مسئول کمیته بین الملل کنگره ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این کمیته، از محضر حجت الاسلام والمسلمین قمی درخواست کرد ضمن همراهی و حمایت از این حرکت بزرگ علمی و فرهنگی، رهنمودهای های لازم را در راستای ایفای مسئولیت های سنگین کنگره در ابعاد منطقه ای و بین المللی را ارائه فرمایند. در ادامه این دیدار معاون بين‌الملل دفتر مقام معظم رهبري (مدظله العالي) ضمن خوش آمد گویی به اعضای حاضر و استقبال از این کنگره ارزشمند بین المللی، با اشاره به اينكه شخصيت شهيد طهراني مقدم، يك شخصيت بين‌المللي است گفت: بايد كاري بكنيم تا نگاه به شهيد طهراني مقدم در كل منطقه و مردم علاقه‌مند به جريان مقاومت، به مانند شخصيت سردار شهيد سليماني باشد.
حجت الاسلام و المسلمين محسن قمي با اشاره به رويكرد دورانديشانه شهيد طهراني مقدم افزود: اين كنگره فرصتي است تا ما به افق دوردستي كه شهيد طهراني مقدم مي نگريست، بنگريم. ما بايد همراه شهيد طهراني مقدم، آنطور كه او دورانديشانه به استقلال كشور مي‌نگريست، بنگريم. وی به دستاوردهاي گرانقدر شهيد طهراني مقدم اشاره كرد و اظهار داشت: مردم منطقه به ويژه مردم سراسر جهان كه به جريان مقاومت علاقمند هستند، نيازمند شناخت دقيق شخصيت‌هايي مانند شهيد طهراني مقدم هستند.
حجت الاسلام و المسلمين محسن قمي گفت: زماني كشورهاي منطقه و جهان حتي ابتدايي‌ترين وسايل را هم به ايران نمي‌فروختند. الان همان كشورها در صف خريد سلاح‌ها و موشك‌هاي ايران هستند و اين ميسر نشد جز با تلاش و حميت و بلندنظري شهيد طهراني مقدم. به گفته او هدف غايي و نهايي شهيد طهراني مقدم صرفا ساخت موشك نبود. بلكه او به آرمان‌هاي بلندي مي‌انديشيد كه به بازسازي تمدن ايران اسلامي منجر شد. نقطه‌اي كه امروز در آن قرار داريم. معاون بين الملل دفتر مقام معظم رهبري به الزامات سه‌گانه در بين‌المللي كردن اين كنگره اشاره كرد و افزود: الزام اول اين كنگره اين است كه بدانيم افكار عمومي مردم در حوزه مقاومت نسبت به ايشان چقدر پررنگ است و شناخت دقيقي نسبت به اين شهيد داشته باشد. الزام دوم اين كنگره نيز ارائه شخصيتي بين‌المللي براي شهيد طهراني مقدم است. چرا كه كاري كه او كرد، به عزت كل جهان تشيع و اسلام منجر شد. و الزام سوم نيز اين است كه از رويكرد نمايشي در بين‌المللي پرهيز كنيم و تلاش كنيم تا در تمامي ابعاد اين كنگره بين‌المللي برگزار شود.
او به جنگ 33 روزه لبنان اشاره كرد و افزود: ما شهيد طهراني مقدم را تنها نبايد در جريان موشكي ايران ببينيم. زماني كه حزب‌الله لبنان با موشك‌هاي خود از گنبد آهنين عبور كرد، آنجا شهيد طهراني مقدم آشكارا قابل ديدن است. يا زماني كه در جنگ يمن موشك‌هاي حوثي‌ها از خطوط دفاعي كشور متخاصم عبور كرده و به عمق خاك آن مي‌خورد، بيش از هر چيز اين اتفاق يادآور تلاش‌هاي مومنانه شهيد طهراني مقدم است. حجت‌الاسلام محسن قمي افزود: در اين كنگره بايد تلاش شود تا به شهيد نگاه نكنيم. بلكه بايد با شهيد نگاه كنيم به آرمان‌ها دوردست و بلندنظرانه و دورانديشي شهيد طهراني مقدم دست يابيم. معاون بين الملل دفتر مقام معظم رهبري در پايان اظهار داشت: اينكه رهبر يك كشور در نماز جمعه اعلام مي‌كند كه از فلسطين و حماس و حزب‌الله و هر گروهي كه بخواهد در برابر اسرائيل بايستد از آنها حمايت معنوي و مادي و تسليحاتي مي‌كنيم، بيانگر اقتدار و عزت است. اين تنها يك سخن نبود، بلكه اين حمايت خيلي زود به اجرا درآمد و جبهه استكبار متوجه شد كه دستان مقام معظم رهبري همانطور كه هميشه شهيد طهراني مقدم مي‌گفت، پر است. اين عزت و سربلند تمدن اسلامي است كه به دستان پرتوان شهيد طهراني مقدم به بار نشست و ایشان همواره به بازسازی تمدن اسلامی می اندیشید.
دکتر قمی در پایان فرمودند: طی هفته های آتی که فعالیت کمیته های این کنگره خصوصا در بعد بین المللی شدت بیشتری گرفت، با تعیین فرصتی ده دقیقه ای در جلسه رسمی شورای فرهنگی و بین المللی دفتر رهبر معظم انقلاب که با حضور کلیه دستگاه های مرتبط تشکیل می گردد از اعضای ستاد کنگره جهت ارایه توضیحات دعوت بعمل خواهد آمد. ایشان همچنین بر لزوم تدوین کتابی موجز به زبان های عربی و انگلیسی از خدمات و افق های راهبردی شهید و نیز توجیه این حرکت در میان بیش از دو هزار نفر از علمای برجسته جهان اسلام تاکید کرد. در انتهای این نشست صمیمانه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین فاطمی مسئول کمیته بین الملل و آقای حسین امیرحسینی مسئول کمیته حامیان کنگره برگزار شد، دکتر یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و عضو شورای سیاستگذاری کنگره دقایقی بصورت تلفنی در خصوص اهمیت، ضرورت و اهداف این کنگره با دکتر قمی گفتگو کرد .
لازم به ذکر است نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم بنیان گذار صنعت موشکی و فرمانده فقید سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران در آستانه دوزادهمین سالگرد شهادت این شهید والامقام توسط دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (محل تحصیل شهید طهرانی مقدم) و موسسه فرهنگی هنری حفظ، تنظیم و نشر آثار و ارزشهای شهید طهرانی مقدم و یاران با وفایش (موسسه شهدای غدیر) و با همکاری دانشگاه ها و نهادهای علمی و انقلابی در 5 محور اصلی مرتبط با شخصیت شهید والامقام حسن طهرانی مقدم از جمله «حق مداری و ولایت مداری»، «الگوی رهبری و سبک مدیریت»، «اخلاق مداری و خانواده محوری» ، «افق ها و آرمان ها و راهبردها» و «ابتکار، خلاقیت و تولیدات دانش بنیان» و نیز 30 محور فرعی در 12 بخش علمی، ادبی، هنری و رسانه ای (شامل کتاب، مقاله، پایان نامه و رساله، یادداشت و گزارش راهبردی، طراحی اینفوگرافیک، طراحی موشن گرافیک، نماهنگ، عکس، دل نوشته و خاطره، داستان کوتاه، شعر و سرود) و بخش ویژه مسابقه طراحی معماری سازه و یادمان شهید حسن طهرانی مقدم، پذیرای آثار دانشگاهیان و دانشجویان و دانش آموزان و علاقمندان آن شهید در داخل و خارج از کشور خواهد بود. یادآور می شود مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته، شهید حسن طهرانی مقدم 22 مهرماه سال جاری و آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در 22 آبانماه برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات، دریافت آئین نامه ارسال آثار و نیز ثبت نام و ارسال آثار از طریق تارنمای کنگره به نشانی CONGHTM.SRU.AC.IR و یا تماس با دبیرخانه کنگره به شماره 22970060-021 داخلی 2598 یا 2548 اقدام نمایند.
 





فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)