این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

حضور سرلشکر صفوی در یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم


ارسال شده در تاریخ :
حضور سرلشکر صفوی در یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم

سرلشکر صفوی در یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم: به وکالت از مقام معظم رهبری، سلام ایشان را به جمع شما ابلاغ می کنم. هدف كنگره مي‌تواند ساخته شدن نسل جوان انقلابی در ايران و جبهه مقاومت باشد.


به گزارش کمیته اطلاع رسانی کنگره،  یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم، صبح امروز دوشنبه ششم شهریورماه در سالن شهید باهنر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. در این نشست که با حضور دکتر مهدی نژاد سرپرست دانشگاه و دبیرکل کنگره، سردار دکتر محمد طهرانی مقدم رییس شورای سیاستگذاری و عضو شورای عالی ، دکتر یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و عضو شورای عالی و سیاستگذاری، دکتر مجتبی قربانی دبیر اجرایی، دکتر خادمی دبیر علمی، مسئولان کمیته های کنگره و نیز سردار سرتیپ پاسدار علی بلالی نماینده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، دکتر صادق دوست نماینده کمیسیون ملی آیسسکو، نمایندگان مراکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه نیروی هوافضای سپاه، سردار هاشمی دانا مدیرعامل خبرگزاری دفاع مقدس و سایر میهمانان برگزار شد، دکتر مهدی نژاد طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حاضران و تشکر از سرلشکر پاسدار دکتر صفوی ، توضیحاتی در خصوص تشکیل کنگره ارایه داد. در ادامه سردار طهرانی مقدم رییس شورای سیاستگذاری ضمن بیان خاطراتی از سردار شهید طهرانی مقدم، برگزاری کنگره با این اعتبار علمی مهم ارزیابی کرد و گزارشی از ۱۰ جلسه اخیر شورای سیاستگذاری ارائه داد. دکتر یوسف نوری عضو شورای عالی و سیاستگذاری کنگره نیز به تشریح نحوه تشکیل شورای عالی کنگره به ریاست وزیر محترم آموزش و پرورش با حضور جمعی از وزرا و شخصیت های عالی رتبه لشکری و کشوری پرداخت و گفت در نظر داریم تا قبل از جلسه اصلی شورای عالی تعدادی از اعضای شورای عالی را به جلسه شورای سیاستگذاری دعوت نماییم و ضمن ارایه گزارش از پیشرفت کار، از رهنمودهای عزیزان برای ادامه مسیر کاری کنگره بهره مند شویم. دکتر قربانی دبیر اجرایی و دکتر خادمی دبیر علمی کنگره از دیگر نفراتی بودند که به ارائه گزارش خود پرداختند. در ادامه حجت الاسلام صدرفاطمی گزارشی از اقدامات کنگره در بخش بین الملل پرداخت و از همکاری مرکز بین الملل وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون ملی آیسسکو (سازمان آموزش، علوم و فرهنگ همکاری اسلامی) تشکر کرد و گزارشی از اعزام ۱۶۵ زایر اربعین دانشگاه به عنوان سفیران اطلاع رسانی کنگره ارایه داد. سردار خادم حسینی از موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، احمد رامح معاون پژوهشی دانشگاه هوافضای سپاه، سردار بلالی نماینده فرمانده نیروی هوافضای سپاه و دو تن از اساتید معاصر با شهید طهرانی مقدم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (مهندس فرامرز انصاری و مهندس حسین کلانتر) به ایراد سخنانی کوتاه پرداختند. اساتید معاصر شهید طهرانی مقدم ضمن بیان خاطراتی از تیزهوشی،ابتکار، خلاقیت، پشتکار، ذکاوت، و ایمان شهید حسن طهرانی مقدم در طول دوران تحصیل وی در رشته ریخته گری در مقطع کاردانی و کارشناسی، داشتن اهداف بلند و عزم راسخ در وی را مشهود و ویژگی های شهید را ستودند. علی طهرانی مقدم مسئول کمیته اطلاع رسانی نیز ضمن ارایه گزارشی در این بخش، کلیپی از روند اجرایی اقدامات انجام شده در کنگره را از ابتدای شکل گیری تا کنون ارایه داد. دکتر فرشید طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه و مسئول کمیته دانشجویی کنگره نیز ضمن ایراد سخنانی به ارایه طرح اعطای نشان ویژه به دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و مدیران تراز شهید طهرانی مقدم  پرداخت و گفت این طرح بر اساس ۶ ساحت تربیتی مندرج در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده است.

 سخنران پایانی این نشست، سرلشکر پاسدار دکتر سید یحیی رحیم صفوی بود. وی سخنان خود را با ابیات زیبایی از علیرضا قزوه در وصف شهیدان آغاز کرد: خوشا آنان که جانان می شناسند/طریق عشق و ایمان می شناسند/

بسی گفتیم و گفتند از شهیدان/شهیدان را شهیدان می شناسند.

سرلشکر صفوی در یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم گفت به وکالت از مقام معظم رهبری، سلام ایشان را به جمع شما ابلاغ می کنم.

وی ادامه داد راهبرد امروز ما در برابر زورگوریان تهاجمی خواهد بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه، موشک و پهپاد‌های ایران معادله قدرت را در منطقه تغییر داده است، گفت: امروز ما از حالت دفاع خارج شدیم و در برابر زورگوریان استراتژی تهاجمی را برگزیدیم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به علاقه‌ خاص رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهید طهرانی مقدم، اظهار داشت: هدف از برگزاری این قبیل کنگره‌ها باید ساختن نسل جوان کشورمان و جوانان جبهه مقاومت باشد، زیرا اکنون ۵۰ درصد جمعیت کشور را افراد زیر ۴۰ سال تشکیل می‌دهند.

سرلشکر صفوی ارائه مقاله را برای این قبیل کنگره‌ها که به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود بسیار مهم و ضروری دانست و ضمن تقدیر از اقدامات کنگره در بخش بین الملل به ویژه همکاری آیسسکو گفت باید افراد صاحب اندیشه در سطح بین‌المللی هم در شورای علمی آن حضور داشته باشند.

رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس تاکید کرد در این کنگره باید به هفتاد شهيد دانشگاه نيز صورت جدی پرداخته شود و حتی الامکان از خانواده های آنان نیز دعوت گردد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا سپس با تاکید براینکه در دنیا فقط دو جبهه مقاومت و جبهه استکبار داریم، ادامه داد: اندیشه و تفکر، اخلاق و رفتار، سبک زندگی و عملکرد شهدا را باید به همین نسل فعلی و جبهه مقاومت منتقل کنیم؛ امروز ما از حالت دفاع خارج شدیم و در برابر زورگوریان راهبرد تهاجمی را برگزیدیم.

وی با بیان اینکه باید در این کنگره‌ها رابطه پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و ظهور حضرت حجت (عج) را به نحو مطلوبی به یکدیگر پیوند داد، اضافه کرد: محصول دفاع مقدس، جبهه مقاومت و شهید سلیمانی است؛ لذا وقتی امام خمینی (ره) فرمودند: «راه قدس از کربلا می‌گذرد» نتیجه آن را امروز در حضور میلیون‌ها زائر در پیاده‌روی اربعین ملاحظه می‌کنیم؛ به عبارت دیگر برای باز شدن این مسیر خون شهدای بسیاری در دفاع مقدس بر زمین ریخته شده است.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه با اشاره به اینکه امروز هم مطمئن باشید همان‌گونه که راه کربلا با شهدای دفاع مقدس باز شد، راه قدس نیز با خون شهدای مدافع حرم باز می‌شود، بیان داشت: در دوران دفاع مقدس بیش از ۲۰۰ هزار شهید داشتیم که برای بیان و معرفی هر کدام از این شهدا نباید اغراق کرد و آن‌ها را همان‌گونه که بودند باید معرفی کرد و به جامعه شناساند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود و با اشاره به اینکه، در دوران دفاع مقدس برای پاسخ به حملات موشکی ارتش بعث عراق و دفاع از سرزمینمان موشک نداشتیم گفت: به همین جهت به سوریه نزد حافظ اسد رئیس جمهور وقت این کشور رفتیم تا از آن‌ها موشک‌هایی را خریداری کنیم که بنا به دلایلی این خرید میسر نشد و در نهایت مقرر شد تعدادی از افراد برای آموزش پرتاب موشک به سوریه اعزام شود.

سردار صفوی افزود: به همین منظور ۱۳ نفر از پاسداران از جمله طهرانی مقدم برای فراگیری آموزش‌های لازم شلیک موشک به سوریه اعزام شدند و بعد از اینکه آموزش‌های لازم را تا حدودی فرا گرفتند به کشور بازگشتند و همان نفرات بعد‌ها کار مهندسی معکوس ساخت موشک را دنبال کردند و موفق به ساخت موشک شدند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه طهرانی مقدم معلمی نمونه بود اضافه کرد: این حرکتی که آن زمان شروع شد، با رهبری طهرانی مقدم ادامه یافت تا اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران نه تنها می‌تواند به تنهایی موشک آن هم موشک‌های نقطه‌زن تولید کند بلکه ساخت و تولید انواع موشک و پهپاد‌ها در کشورمان معادله قدرت را در منطقه تغییر داده است.

سرلشکر صفوی در پایان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمانده بلاد مسلمین است که توانسته جبهه مقاومت را به اوج قدرت و عظمت برساند، عنوان کرد: طهرانی مقدم اهل خیر و خانواده دوست بود و حتی با بچه‌ها در محل کار فوتبال بازی می‌کرد؛ طهرانی مقدم انسانی بی‌نظیر در فرماندهی و اخلاق بود و به همین علت وی به انسانی مطلوب تبدیل شد و به شهادت رسید. دکتر صفوی ضمن مهم دانستن اعطای نشان تراز شهید طهرانی مقدم به دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و مدیران گفت غیر ۱۴ معصوم علیهم السلام که انسان کامل هستند بقیه می توانند مطلوب باشند و خود را به ویژگی های انسان کامل نزدیک کنند اما نباید در بیان ویژگی های آنان اغراق شود همانطور که در مورد حاج قاسم هم آقا فرمود براي توصيف شهداء اغراق نكنيم.

دکتر صفوی ضمن اشاره به ابعاد معنوی و الهی در دوران دفاع مقدس و خصوصا در مورد شهدا، گفت در هر عمليات عنايات خداوند و امامان معصوم را به چشم ديده‌ام.

وی ضمن اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی شهید حسن طهرانی مقدم گفت، در بعد معنوی وقتی حاج حسن اسم حضرت زهرا سلام الله علیها را می شنید اشكش جاری می شد. دکتر صفوی گفت حاج حسن در ابتدای  همه سخنرانی های خود و حتی گزارشاتی که به رهبر معظم انقلاب ارائه می کرد با صلوات بر حضرت زهرا (اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ) آغاز می کرد و مقید به این صلوات خاصه بود. وی گفت حاج حسن در بعد اخلاق مداری و خانواده محوری همواره به خانواده عشق مي ورزيد اهل خير بود و كسي به او مراجعه نمي كرد جز آنكه گره از کارش باز میشد. حاج حسن به سلامت و تقویت بنیه جسمانی خود نیز مانند تقویت معنوی و روح توجه ویژه می کرد و اهل ورزش و کوهنوردی بود و در زمان فرماندهی من در سپاه، فرماندهی فدراسیون کوهنوردی سپاه را بر عهده داشت که ضمن صعودی پنج هزار نفری به قله دماوند و صعود دیگری به قله بینالود، رکورد جهانی را نیز به خود اختصاص داد.

دکتر صفوی گفت حسن طهراني مقدم یک انسان مطلوب بود که فرمان قرآن کریم (أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ) را سرلوحه خود قرار می داد. وی گفت در بعد مدیریت و رهبری حاج حسن، كشور ما به  انسان‌هاي خردمند و توانمند و مديران راهبردي مانند حاج حسن نیازمند است. وی گفت انتظار این است که در كنگره به مسائل و مشکلات موجود کشور و رسيدن به وضعيت مطلوب خصوصا در حوزه جوانان دقت كنيم.

در پایان این نشست که با حضور جمعی از خبرنگاران از جمله خبرگزاری دفاع مقدس، خبرگزاری صداوسیما و ... برگزار شد، حکم دکتر روشن احمدی عضو هیات علمی و مسئول بسیج اساتید، به عنوان مسئول کمیته توسعه همکاری های علمی کنگره توسط دکتر مهدی نژاد دبیرکل کنگره اعطا شد و از خادم فداکار حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام که در حادثه تروریستی اخیر، شجاعانه با تروریست درگیر و عملیات وی را متوقف کرد تجلیل شد. متن تقدیر سرپرست دانشگاه بدین شرح است:

برادر گرامی جناب آقای فرزاد بادپا

خادم فداکار حرم حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ «ع»

ایران اسلامی درطول بیش از سه چهار دهه از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی،پیشرفت های خویش را مرهون غیور مردانی است که با از خودگذشتگی،     ایثاری مثال زدنی، درراه اعتلای ایران ازجان خود گذشته اند.

اقدام شجاعانه، فداکارانه و پر توان شما در مواجهه با حرکت مذبوحانه مسلحانه و تروریستی در حرم حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ، که منجر به دفاع جانانه و جلوگیری از شهادت جمع بیشتری از هموطنانمان شد، همچون نگینی پرتشعشع در ذهن و قلبمان جای گرفته است. بدینوسیله ضمن تقدیر و تشکر بی پایان از عزم غیورانه و دلاورانه تان، تداوم توفیقات شما را از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

لازم به ذکر است نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم بنیان گذار صنعت موشکی و فرمانده فقید سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران در آستانه دوزادهمین سالگرد شهادت این شهید والامقام توسط دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (محل تحصیل شهید طهرانی مقدم) و موسسه فرهنگی هنری حفظ، تنظیم و نشر آثار و ارزشهای شهید طهرانی مقدم و یاران با وفایش (موسسه شهدای غدیر) و با همکاری دانشگاه ها و نهادهای علمی و انقلابی در پنج محور اصلی مرتبط با شخصیت شهید والامقام حسن طهرانی مقدم از جمله «حق مداری و ولایت مداری»، «الگوی رهبری و سبک مدیریت»، «اخلاق مداری و خانواده محوری» ، «افق ها و آرمان ها و راهبردها» و «ابتکار، خلاقیت و تولیدات دانش بنیان» و نیز 30 محور فرعی در 12 بخش علمی، ادبی، هنری و رسانه ای (شامل کتاب، مقاله، پایان نامه و رساله، یادداشت و گزارش راهبردی، طراحی اینفوگرافیک، طراحی موشن گرافیک، نماهنگ، عکس، دل نوشته و خاطره، داستان کوتاه، شعر و سرود) و بخش ویژه مسابقه طراحی معماری  یادمان و مجموعه علمی، فناوری و فرهنگی شهید حسن طهرانی مقدم و نیز اعطای نشان ویژه به دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و مدیران تراز شهید طهرانی مقدم، پذیرای آثار دانشگاهیان و دانشجویان و دانش آموزان و علاقمندان آن شهید در داخل و خارج از کشور خواهد بود. یادآور می شود مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته، شهید حسن طهرانی مقدم 22 مهرماه سال جاری و آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در 22 آبانماه برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات، دریافت آئین نامه ارسال آثار و نیز ثبت نام و ارسال آثار از طریق تارنمای کنگره به نشانی CONGHTM.SRU.AC.IR و یا تماس با دبیرخانه کنگره به شماره 22970060-021 داخلی 2598 یا 2548 اقدام نمایند
نماهنگ نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی شهید طهرانی مقدم
نماهنگ 1
نماهنگ 2

تصاویر نشست شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بین المللی «شهید حسن طهرانی مقدم






فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)